litenfkonloggo_farg

Om oss

Fkon är ett företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom försäljning och rådgivning. Vi har stor erfarenhet av samarbeten med stora som små organisationer och företag, däribland Svenska Kyrkan, Coop, Ericsson, Volvo, Appelberg och Arbetsmiljöforum i Norden för att nämna några. Vi har även hjälpt entreprenörer att etablera sig och nå nya markander med rådgivning och markandskonsultation. Vi har även erfarenhet och bra kontakter inom spanska fastighetsbranschen. Vi ser potential i de uppdrag vi åtar oss och jobbar alltid mot en positiv utveckling. Där vi alltid arbetar individuellt med varje kund, så att kunden får maximal utväxling av sitt projekt eller önskemål.

b2b försäljning

Vi erbjuder en bred kompetens och alternativ inom allt som rör försäljning och utveckling för er som företag. Vi kan hjälpa till med allt ifrån mediaförsäljning, kundundersökningar, merförsäljningar på befintliga kunder, systemförsäljningar och mjukvaruförsäljning för att hjälpa er att växa som företag. Fkon kan med sin långa erfarenhet från försäljning, marknadsföring, chef- och vd-positioner samt styrelsearbete ge er råd på vad som behövs för att utveckla affärerna eller se potentialen i nya produkter och tjänster. För oss på Fkon handlar försäljning om att tro att ett mål är möjligt att uppnå, motivation och hårt arbete. Vi vet vad försäljning innebär, känner till försäljningens vardag och ser dess möjligheter. Låt oss hjälpa er att växa. Kontakta oss så berättar vi mer!

Konsult och rådgivning

Vi på Fkon har med sin erfarenhet inom mediabranschen och entreprenörskap bra kännedom om vad som behövs för att hitta rätt. Vi hjälper allt ifrån entreprenörer och företag till organisationer att nå nya nivåer och utvecklas. 
Behöver ni hjälp att etablera er och hitta nya marknader och kunder kan vi på Fkon finnas till hands med allt ifrån att sätta upp strategier, marknadsplaner, ta kontakt med nya kunder samt annat som behövs för att ni ska kunna växa.

fastighetsrådgivning Spanien

Många funderar på att investera eller köpa sitt drömboende i Spanien. Här kan vi genom "BDA estate partner" vara er partner före, under och efter att ni har köpt en fastighet i Spanien. Vi är inga mäklara utan er hjälpande hand före, under och efter er fastighetsaffär. En länk mellan er och mäklarna.