OM OSS
Fkon är ett företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom försäljning och rådgivning. Vi har stor erfarenhet av samarbeten med stora som små organisationer och företag, däribland Svenska Kyrkan, Multinet, Coop, Ericsson, Volvo, och Appelberg för att nämna några. Vi har även hjälpt entreprenörer att etablera sig och nå nya marknader med rådgivning och konsultation. Vi ser potential i de uppdrag vi åtar oss och jobbar alltid mot en positiv utveckling. Där vi alltid arbetar individuellt med varje kund, så att kunden får maximal utväxling av sitt projekt eller önskemål.
B2B FÖRSÄLJNING
 

Vi erbjuder en bred kompetens och alternativ inom allt som rör försäljning och utveckling för er som företag. Vi kan hjälpa till med allt ifrån mediaförsäljning, kundundersökningar, merförsäljningar på befintliga kunder, systemförsäljningar och mjukvaruförsäljning för att hjälpa er att växa som företag. Fkon kan med sin långa erfarenhet från försäljning, marknadsföring, chef- och vd-positioner samt styrelsearbete ge er råd på vad som behövs för att utveckla affärerna eller se potentialen i nya produkter och tjänster. För oss på Fkon handlar försäljning om att tro att ett mål är möjligt att uppnå, motivation och hårt arbete. Vi vet vad försäljning innebär, känner till försäljningens vardag och ser dess möjligheter. Låt oss hjälpa er att växa. Kontakta oss så berättar vi mer!
KONSULT OCH RÅDGIVNING
 
Vi på Fkon har med sin erfarenhet inom mediebranschen, försäljning och entreprenörskap bra kännedom om vad som behövs för att hitta rätt. Vi hjälper allt ifrån entreprenörer och företag till organisationer att nå nya nivåer och utvecklas. Fkon AB jobbar även med rådgivning inom den utländska fastighetsbranschen genom vårt andra varumärke BDA estate partner. Ni kan läsa mer om det under fliken samarbeten.
Behöver ni hjälp att etablera er och hitta nya marknader och kunder kan vi på Fkon finnas till hands med allt ifrån att sätta upp strategier, marknadsplaner, ta kontakt med nya kunder samt annat som behövs för att ni ska kunna växa.