SAMARBETS
PARTNERS
Nedan hittar du några av våra befintliga och tidigare samarbeten

Nolia AB

Nolia AB finns till för att skapa attraktiva och viktiga mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Detta genom att arrangera mässor, konferenser och andra event.


Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik och fackmässor i Norrland där Noliamässan är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.


 Voady -
Bokningssystem/Affärssystemet av frisörer för frisörer 

Voady är sveriges snabbast växande plattform för frisör och skönhetsbranschen. Med kassasystem, bokningssystem, lönesystem och mycket mer erbjuder Voady ett komplett affärssystem som innehåller allt som behövs för att driva salong.

Med sin egen frisörbakgrund i bagaget har grundarna skapat en unik produkt som utöver Sveriges salonger också samlar alla världsledande leverantörer inom frisör och skönhetsprodukter.


BDA Estatepartner

 BDA hjälper dig som har tänkt investera i en fastighet i Spanien. Vilket innebär att vi hjälper dig till en smidig, säker och trygg fastighetsaffär, tillgång till rätt information, rätt typ av mäklare och advokat utifrån dina önskemål av fastighet och område. Vi på BDA har ett stort nätverk av mäklare, byggherrar och advokater från Norra Costa Brava och Barcelona , Valencia, Alicante, Torrevieja , Vera, Nerja, Malaga, Fuengirola, Marbella Estepona etc samt öarna Gran Canaria och Mallorca
www.bdaestatepartner.se
Kontakta oss för mer information

Allt om arbetsmiljö - Tidigare Du & Jobbet

Tidning; https://alltomarbetsmiljo.se/prenumerera
Du&jobbet är Sveriges ledande tidning om arbetsmiljö. Det är en oberoende arbetslivstidning riktad till hela arbetsplatsen.

Hemsida;  https://alltomarbetsmiljo.se/ Här får du får du färska nyheter. Här kan du söka i vårt artikelarkiv och ställa arbetslivsfrågor till våra experter.

Nyhetsbrev till 10 000 mottagare. innehåller aktuella arbetslivsnyheter och erbjudanden.

Annonsera; https://alltomarbetsmiljo.se/information/annonseraExecutive HUB

Executive HUB är en community som tillhandahåller exklusiva nätverk för chefer, styrelseledamöter och företagsledare.
Vi erbjuder forum för erfarenhetsutbyte och kunskap samt skräddarsydda konsulttjänster och utbildningar.
Som medlem får du direkt access till generösa nätverk som delar med sig av erfarenheter, utmaningar, idéer och visioner. Målet är att skapa tillväxt och utveckling, både personlig och professionell, och ge synergieffekter för företag och regioner.
www.executivehub.seHR-Systemet Evity HR

Evity hjälper företag utan HR-avdelning att strukturera, dokumentera och mäta sitt HR-arbete med ett digitalt verktyg för att utveckla personal, kultur och organisation.
Ni kan läsa mer på sajten nedan:
https://www.evity.hr/
Kontakta oss för mer information

Webbtjänster skapade för framtidens företag

Lättanvända och kraftfulla webbtjänster som du kan arbeta med, var du än befinner dig. https://www.multinet.com/webbtjanster/

EduAdmin

Maximera utbildningsverksamhetens potential med kursadministrations-systemet EduAdmin™

Avtalshantering

Varje inköpare och CFOs dröm! Enkel och kraftfull avtalshantering med automatiska påminnelser.

EditNews

Epostmarknadsföring – lönsamt, snyggt och effektivt. Skapa proffsiga nyhetsbrev, inbjudningar och enkäter. Skicka proffsiga nyhetsbrev med Epostservice™ https://www.multinet.com/editnews/

Lega Online

Sveriges största webbaserade bokningssystem för uthyrning, lokalbokning och konferensbokning.
www.multinet.com
Kontatka oss för mer information