litenfkonloggo_farg

Samarbets
partners

Nedan hittar du våra samarbetspartners

Biscom Informationstjänster

BisCom Sweden AB erbjuder omfattande koncept av informationstjänster kring områdena jord- och skogsbruk, VVS, entreprenad och idrott. Tjänsterna består bland annat av adress- och e-postmarknadsföring. 

Biscom jobbar också med väl utvecklade produkter och system inom BRF i Sverige för CRM stöd mot säljorganisationer som vill nå boende och styrelsen inom BRF sidan i Sverige men även genom adressurval, DR- utskick och Edr - utksick mot BRF. 

http://www.biscom.se 

Kontakta oss för mer information

Multinets onlinesystemVarje inköpare och CFOs dröm! Enkel och kraftfull avtalshantering med automatiska påminnelser.Maximera utbildningsverksamhetens potential med kursadministrations-systemet EduAdmin™


Epostmarknadsföring – lönsamt, snyggt och effektivt. Skapa proffsiga nyhetsbrev, inbjudningar och enkäter. Skicka proffsiga nyhetsbrev med Epostservice™    
Sveriges största webbaserade bokningssystem för uthyrning, lokalbokning och konferensbokning.

www.multinet.se

Kontatka oss för mer information

SMF Kundtidning

Magasinet ges ut av SMF - skogsentreprenörerna - den har Sveriges största räckvidd för dig som vill nå skogsentreprenörer. 

Ett intressant magasin att annonsera i, eftersom magasinet når skogsmaskinsägare i hela Sverige samt många av deras förare och beslutsfattare inom branschen. Skogsentreprenören kommer ut med 5 nummer per år. 

Utgivning/priser

Ta kontakt med oss för mer information

 

Förverkliga ert drömboende


BDA är en tjänst av Fkon AB
Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig mycket från att göra en bostadsaffär i Sverige. Det är inte samma trygghet för köparen som i Sverige där mäklarens rättighet är att hjälpa både säljaren och köparen likvärdigt och där tydliga regler följs.
I Spanien är mäklare en säljare där försäljningsmarknaden är öppen för alla ”säljare /mäklare”. Detta innebär att flera mäklare kan sälja samma objekt vilket gör att vissa gör allt för att sälja fastigheten och kan lova betydligt mer än vad de kan hålla. Det är även betydligt fler moment i en bostadsaffär i Spanien som måste hanteras för att ni ska få en trygg och smidig bostadsaffär.

BDA är ingen mäklare utan er hjälpande hand  före, under och efter er fastighetsaffär i Spanien.
Vi hjälper er att komma i kontakt med kvalitativa mäklare och advokater.


Kontakta oss för mer information